Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μια ακόμα πρόκριση για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τώρα Νίκη Βόλου | HIGHLIGHTS

Πρόκριση με πέντε γκολ για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που σε μία εβδομάδα θα υποδεχτεί στο “Ιωάννης Τσερκεζίδης” τη Νίκη Βόλου για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμίας, την κυπελλούχο της ΕΠΣ Καστοριάς, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 5-1.

Το παιχνίδι, παρά την ακατάλληλη ώρα διεξαγωγής του λόγω της αφόρητης ζέστης, ήταν ποιοτικό με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να αιφνιδιάζουν τους νταμπλούχους Πέλλας.

Μόλις στο 3ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αναστασίου, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον νεοαποκτηθέντα Τσάνι να φέρνει το ματς στα ίσα στο 6ο λεπτό (1-1).

Σταδιακά, ο Απόλλων επέβαλε τον ρυθμό του και στο 31’ έκανε την ανατροπή με σκόρερ τον Καράμπελα, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο Κύπελλο (2-1). Σχεδόν άμεσα ήρθε και το 3-1, αυτή τη φορά με τον Τζήμα στο 33ο λεπτό.

Στο 62’ ο Χατζηδιαμαντής ανέβασε το σκορ στο 4-1 και το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 81’ με αυτογκόλ του Καραμανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Γκόγκο από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης) : Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Γαβριηλίδης, Ιωσηφίδης, Αλμαλής, Ξανθόπουλος (76′ Κετόγλου), Τσερρίκου (46′ Χατζηδιαμαντής), Καράμπελας (67′ Βασιλειάδης Ν.), Τσάνι, Ταουσάνης (67′ Γραμματικού), Τζήμας (46′ Χατζηαλεξιάδης)

Αστραπή Μεσοποταμίας (Μίμης Παπαδόπουλος): Παπαθωμάς, Γάκης (56′ Τερζίδης), Παλαιοδήμος Κ., Τσακλίδης, Καραμανίδης, Αναστασίου, Τέρπου, Μακρής, Μούτσκα, Ταρέλι, Τσαμτσάκης

*με στοιχεία από το Aridaia365

Πηγή βίντεο : Emvolos NEWS – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P