Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Παραλίγο… ντουζίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άνετη πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ρενέ Πομς αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμείτσας, ζητώντας επιτακτικά την επιστροφή του ιστορικού ΠΑΣ στη Super League.

Το συγκρότημα των Ιωαννίνων έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με σκορ 11-0 του Σπάρτακου Γραικοχωρίου, που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ θα είναι η ΑΕ Ερμιονίδας, που πέρασε χωρίς αγώνα καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή ο Ιωνικός.

Τα γκολ

3′ Ο Αθανασίου έβγαλε την πάσα και ο Χάινριχ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιρμπίλη και έκανε το 0-1. Πρώτο επίσημο γκολ για τον Γερμανό επιθετικό με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.
17′ Ο Λούπας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σομποτσίνσκι πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Μπακαδήμας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιρμπίλη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Πρώτο γκολ του Μπακαδήμα με τη φανέλα του ΠΑΣ.
28′ Ο Σόρια έκανε τη σέντρα και ο Τζίνο με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπιρμπίλη, σημειώνοντας τρίτο γκολ για τους Γιαννιώτες.
29′ Κούρσα του Λούπα και παράλληλη σέντρα και ο Χάινριχ με ωραίο πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Μπιρμπίλη για το 0-4.
40′ Σέντρα του Αθανασίου, ο Μπιρμπίλης έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα έφτασε στον Τζίνο που πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-5.
49′
Ο Νικολιάς έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Σόρια με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-6.
51′
Ο Νικολιάς άφησε την μπάλα να περάσει και ο Σόρια με εξωτερικό φάλτσο την έστειλε στα δίχτυα του Μπιρμπίλη για το 0-7.
60′
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σόρια, ο Χάινριχ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-8.
63′
Ο Λούπας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χάινριχ με κεφαλιά σημείωσε το 0-9 για τον ΠΑΣ. Τέταρτο γκολ για τον Γερμανό επιθετικό.
82′ Ο Νικολιάς με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Λεό και ο Γάλλος επιθετικός με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το δέκα γκολ, το καλό για τους Γιαννιώτες.
90′ Ο Νικολιάς με σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-11 για τη γιαννιώτικη ομάδα

Συνθέσεις

Σπάρτακος Γραικοχωρίου (Μάκης Τσούτσουρας) : Μπιρμπίλης, Ράδης, Αθανασίου Ε., Πουρίκης, Χατζηπέτρου, Αθανασίου Δ. (55′ Νικολάου), Καρακίτσος, Βασιλείου, Προκοπίου, Λιώνης (55′ Ντίντορας), Λάμπρου

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Σόρια (61′ Βουτσάς), Μπακαδήμας (61′ Λάμψιας), Ρίντερ (65′ Καφενζής), Σομποτσίνσκι, Λούπας, Τζίνο (61′ Πάνος), Μπεγκάλα, Αθανασίου (46′ Νικολιάς), Χάινριχ, Λεό

*με στοιχεία από το Passports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P