Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε από τα Φιλιατρά η Θύελλα Καμαρίου και τώρα Διαγόρας! (vid)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν η Θύελλα Καμαρίου.

Οι νταμπλούχοι Κυκλάδων πέρασαν νικηφόρα από τα Φιλιατρά, χάρη στο γκολ του Γιώργου Νικλητσιώτη στο 56′ και θα αντιμετωπίσουν στη Σαντορίνη για την 3η φάση του Κυπέλλου τον Διαγόρα Ρόδου.

Η Εράνη δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε (καίριο ρόλο έπαιξε και ο πορτιέρο Φαρμάκης), ενώ εκφράζει και παράπονα κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Το γκολ που πέτυχε ο Νικλητσιώτης, φέρει την υπογραφή του 33χρονου επιθετικού, ο οποίος έκανε εξαιρετική προσποίηση εκτός περιοχής και δυνατό αριστερό σουτ, νίκησε τον Αντωνόπουλο.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας έδωσαν μεγάλη μάχη για την ισοφάριση, χωρίς όμως η μπάλα να φτάνει στο πλεχτό, ενώ ή Θύελλα ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Συνθέσεις

Εράνη Φιλιατρών (Βαγγέλης Στουρνάρας) : Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Ράτο, Μπουρδέκας, Μαρτίνι (90’ Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος, Φλαριώτης (67’ Κόλλιας), Τσακωνάκος (50’ λ.τ. Μιχόπουλος), Λαμπρόπουλος

Θύελλα Καμαρίου (Μάκης Πούλος) : Φαρμάκης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Καρακούσης (78′ Θαναηλάκης), Σιμιτσής, Μαναριώτης, Νικλητσιώτης, Κλέβιστ, Ζαμπέλης (24′ λ.τ. Κοντομίχης), Κουλόλι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P