Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε το εμπόδιο του Παλληξουριακού η Αναγέννηση Άρτας

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Αναγέννηση Άρτας κόντρα στον Παλληξουριακό, καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΡ Αφάντου – Νέα Ιωνία, που θα αναμετρηθούν την προσεχή Τετάρτη (11/9).

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Αναγέννησης, με τη διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι εμφανής και το σκορ να κολακεύει τους φιλοξενούμενους, που είχαν σε μεγάλη μέρα το 16χρονο τερματοφύλακα Βλάχο, ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία δύσκολων επεμβάσεων, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα για την ομάδα του.

Η εικόνα της Αναγέννησης ήταν άκρως ενθαρρυντική παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου, και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα επόμενα ματς που θα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Μετά το “στείρο” πρώτο μέρος, ανέλαβε… δράση ο Τσιμέλι, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Μόλις στο 1ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Παραγουανό φορ να μετατρέπει σε γκολ την εσχάτη των ποινών (1-0).

Στο 55ο λεπτό, η ομάδα της Άρτας έβαλε γερές βάσεις νίκης, όταν ο Παπαθανασίου βρήκε τον Τσιμέλι, και ο τελευταίος εκτέλεσε ωραία στην κλειστή γωνία, γράφοντας το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 75′, η Αναγέννηση τελείωσε το ματς, όταν ο Δ. Θεοδωράκης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού προς τα πίσω και αφού έβαλε πλάτη τον αντίπαλό του, πλάσαρε ψύχραιμα το Βλάχο, γράφοντας το 3-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Άρτας (Δημήτρης Μαγκαφίνης) : Θεοδωράκης Χ., Παπαθανασίου, Βασιλάκης (62′ Πετρίδης), Λισγάρας, Θεοδωράκης Δ. (80′ Παύλου), Μανιώτης, Ελέζι, Γεωργάκης (77′ Χρήστου), Τσιμέλι (77′ Παπακίτσος), Ιορδανίδης, Μουσιωτίτσας (46′ Παππάς Α.)

Παλληξουριακός (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος) : Βλάχος, Γαβαλάς, Καράι, Λυκούδης, Κορσιάνος, Ρεμούντης, Μπράτι (59′ Σαμακοβλης), Χατσάι, Γαλανός, Μακρυνώρης (59′ Κολιερ), Συριάτος (76′ Μαλλιώρης)

*με στοιχεία από το Artagoal

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P