Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (photos+vid)

Επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, που επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ Ευόσμου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή είχε ουσία στο παιχνίδι της και ήταν πολύ καλά διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ΑΕ Ευόσμου που έδειξε να μην μπορεί να βρει τρόπο ή τρόπους να προβληματίσει τους αντιπάλους της.

Χαρακτηριστικό το ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τη μόνη αξιόλογη ευκαιρία της μετά από μια ώρα αγώνα, με την κεφαλιά του Λάμι από καλό σημείο να περνάει άουτ.

Αντίθετα, ο Αργυρόπουλος κράτησε σε πολλές περιπτώσεις με τις αποκρούσεις του το σκορ σε χαμηλά επίπεδα αφού εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα της Πιερίας, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και περισσότερα.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους παίκτες του Εθνικού, με τον Νότα να ανοίγει με δυνατό σουτ από αριστερά το σκορ στο 36΄μετά από πολύ ωραία πάσα του Κριεμάντι.

Το 0-2 έγινε στο 79′ όταν και πάλι ο Κριεμάντι “σέρβιρε” στον αμαρκάριστο Φωκαΐδη κι αυτός κατάφερε να διαμορφώσει με δυνατό πλασέ το τελικό 0-2 μέσα την περιοχή του Αργυρόπουλου.

Συνθέσεις

ΑΕ Ευόσμου (Γιώργος Τσουκαλίδης) : Αργυρόπουλος, Πάγιος, Βασιλόπουλος, Γεωργιάδης, Νικολίτσας, Ξανθόπουλος Μ., Ξανθόπουλος Χ., Προσκυνητόπουλος Περτσιούνης, Τάνγκου, Καρατζάογλου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής) : Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Μιγιεγκά, Κλιγγόπουλος, Μπάλλας (75΄Γιαλαμίδης), Μπούζας, Νότας, Σιατραβάνης (75΄Κριμιτζάς), Κριεμάντι (80΄Γιαλαμίδης), Κόκκορης (65′ Μπαλικτσής)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P