Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Την πρόκριση η Νίκη Βόλου, τις εντυπώσεις ο Ατρόμητος Παλαμά

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χώριζαν πέρσι δύο κατηγορίες (ο Ατρόμητος προβιβάστηκε φέτος στη Γ Εθνική), ωστόσο το συγκρότημα του Παλαμά το πάλεψε κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, παρότι έμεινε στο ημίχρονο πίσω με δύο γκολ διαφορά, μείωσε με τον Αναγνώπουλο στο 74′ και τα έδωσε όλα για την ισοφάριση. Όμως δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε, κερδίζοντας τις εντυπώσεις απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού.

Οι “κυανόλευκοι” του Στέφανου Ξηρόφωτου, που εδραίωσαν την κυριαρχία τους στο πρώτο ημίχρονο, θα αντιμετωπίσουν στον 3ο γύρο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, εκτός έδρας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Τζιώρα. Στο 34′ ο Γκαντέλιο με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 που και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Αναγνώπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε στο 74ο λεπτό σε 1-2 σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Πλέον οι “πράσινοι” ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και το ματς της πρεμιέρας στον Παλαμά με τον Αιγινιακό, στις 22 Σεπτέμβρη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Μάγγος) : Γκαντής, Ευθυμιάδης (67’ Καλυβιώτης), Ισούφης (55’ Αντωνίου), Κούρκουλας, Πυργιώτης, Γαργάλας, Μαλάκος (67’ Λόζος), Μπιτέλης (43’ λ.τ. Καράβας), Αναγνώπουλος, Πολύζος (55’ Κριεζής), Κόκκινος

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος (62’ Κρυπαράκος), Γκαντέλιο, Κούφας, Βλάχος, Σαλαμούρας (46’ Λίταινας), Νταμιάν Σίλβα (73’ Κουτσιμπάνας), Τσιλιγγίρης, Αρίας, Δούμτσης, Τζιώρας (68’ Προδρομίτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P