Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η αστυνομία συλλαμβάνει έναν Ουαλό ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού σημείωσε νικητήριο γκολ! (vid)

Ένας Ουαλός ποδοσφαιριστής συνελήφθη από αστυνομικούς που τον έβγαλαν εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, λίγες στιγμές αφότου σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Ο Τζόρνταν Έβανς ήταν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για τους Baglan Dragons εναντίον της Cwmbran Celtic το Σάββατο (7 Σεπτεμβρίου) και είχε τεράστιο αντίκτυπο από τον πάγκο καθώς έβαλε δύο γκολ πριν πετύχει τον νικητή για να ολοκληρώσει μια νίκη 4-3 στο JD Cymru. Νότια σύγκρουση.

Όπως αναφέρει το walesonline, περίπου πέντε λεπτά από την ώρα που σκόραρε, οι αστυνομικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Έβανς αντικαταστάθηκε αμέσως και τον συνέλαβαν στα αποδυτήρια

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει αξιωματικούς στον αγωνιστικό χώρο καθώς ένας παίκτης φεύγει από αυτό.

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας επιβεβαίωσε αργότερα ότι συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα ως ύποπτο για κλοπή. Ωστόσο, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε οι Dragons τη Δευτέρα έγραφε: “Η Baglan Dragons FC γνωρίζει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ένα περιστατικό με έναν από τους παίκτες μας στον αγώνα του Σαββάτου.

Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο εν λόγω παίκτης αντικαταστάθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στο ή γύρω στο 85ο λεπτό. Ο εν λόγω παίκτης συνελήφθη μέσα στα αποδυτήρια”.

“Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι ο εν λόγω παίκτης αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας λίγες ώρες αργότερα χωρίς κατηγορίες και χωρίς περαιτέρω ενέργειες. Τώρα θεωρούμε ότι το θέμα έχει κλείσει και δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω.”

Έκτοτε, ο παίκτης Τζόρνταν Έβανς αναφέρθηκε δημόσια στο περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τον κόσμο. Απαντώντας σε ένα μήνυμα στο Χ που έλεγε, “δεν μπορούν πολλοί ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν γκολ, ασίστ και σύλληψη σε έναν αγώνα!”, απάντησε “Και ευχαριστώ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P