Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας : Η πρώτη ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας που έστειλε τα στοιχεία της στη SofaScore για τη σεζόν 2024/2025

Ξεκινά και επίσημα σήμερα η προσθήκη των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας στη SofaScore για τη σεζόν 2024/2025.

Η πρώτη ομάδα που ανοίγει τον…χορό είναι η ΑΕΠ Βέροιας, που μερίμνησε να αποστείλει τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε άμεσα την έγκριση της.

Ο κόουτς Χριστοφορίδης και οι 40 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στο SofaScore και σύντομα θα ενημερωθεί τόσο το πρόγραμμα της νέας σεζόν (όταν πραγματοποιηθεί η κλήρωση) αλλά και οι σκόρερς της περσινής σεζόν, ώστε να υπάρχουν στο ιστορικό τόσο της ομάδας όσο και των παικτών.

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες να αποστείλουν τα στοιχεία τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link της ΑΕΠ Βέροιας στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων της ΑΕΠ Βέροιας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της εταιρίας ALU-SYN Ε.Π.Ε. στο 11ο χλμ Βέροιας-Νέας Νικομήδειας στο Μακροχώρι.

Δείτε μερικά screenshots

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών της ΑΕΠ, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του.

Το πλήρες ρόστερ της ΑΕΠ, όπως το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται μια χρονοβόρα διαδικασία, που ελπίζουμε στο μέλλον να τη θέσουμε σε λειτουργία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P