Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Η Κηφισιά το πρώτο εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Κηφισιά του Σεμπαστιάν Λέτο είναι η πρώτη ομάδα που “κλείνει” θέση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού, στον οποίο εισέρχονται και δέκα ομάδα της Super League.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή προήλθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρότσα στο 20ό λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στο παιχνίδι (61%-39% η κατοχή) αλλά και τις περισσότερες προσπάθειες προς τα αντίπαλα καρέ.

Ωστόσο, στο τέλος το ματς κινήθηκε στην… κόψη του ξυραφιού, με τον Εθνικό να ρισκάρει και να δημιουργεί καταστάσεις στην περιοχή του Ξενόπουλου, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάνει στην ισοφάριση.

Συνθέσεις

Κηφισιά (Σεμπαστιάν Λέτο) : Ξενόπουλος, Σιμόν, Σπίνος, Κωνσταντακόπουλος (46′ Ντίας), Ούγκο Σόουζα, Παντελίδης (57′ Ζώνιος / 90+5′ λ.τ. Πέιος), Έμπο, Ρότσα, Κυριόπουλος (70′ Μιούλερ), Σωτηράκος, Μάναλης

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής) : Καραγκιόζης, Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Κόλα, Μακρυδάκης, Φωκαΐδης (55′ Κόκκορης), Μπάλλας, Μπούζας, Νότας (79′ Μπαλικτσής), Κριμιτζάς (60′ Πανίδης), Σιατραβάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P