Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση δια… χειρός Περντρέου για την ΑΕΛ! (vid)

Πολύ δύσκολη πρόκριση για την ΑΕΛ, κόντρα σε έναν άκρως μαχητικό Μακεδονικό!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη… δεινοπάθησε να αποκλείσει τους “πράσινους” στην 3η φάση του Κυπέλλου και χρειάστηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Μακεδονικού, Κλέτον Περντρέου να αποκρούσει δύο πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την παράδοση κόντρα στους “βυσσινί”, καθώς δεν ηττήθηκαν σε κανένα περσινό παιχνίδι.

Μπροστά σε πολλούς φίλους τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο ματς, αρχικά στο 11′ σε δοκάρι του Κώστα Παπαγεωργίου και σε δυνατό σουτ του Μούργου στο 56′ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 71′ όμως, οι Θεσσαλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Παναγιωτίδης πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα δύο λεπτών!

Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 82′ λίγο έλειψε ο Καρτάλης να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά, δεν βρήκε στόχο.

Η παράταση δεν είχε πολλές συγκινήσεις, καθώς οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν και έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά :

Τσουκάνης, απέκρουσε Περντρέου
Φατάι  0-1
Σιχαρουλασβίλι, απέκρουσε Περντρέου
Ηλιάδης 0-2
Χερίδης 1-2
Ακόστα 1-3
Πέδρο Λούκας, άουτ

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς) : Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης (98′ Χασάνογλου), Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος (105′ Αλμύρας), Ραμίρεζ (98′ Γρηγοριάδης), Ζαφειράκης (76′ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι, Περέιρα, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Κουιρουκίδης (105′ Χερίδης)

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης) : Περντρέου, Τριμμάτης (83′ Παπαγεωργίου Θ.), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσονού, Παπαγεωργίου Κ. (91′ Στάμου), Μούργος (67′ Ακόστα), Παναγιωτίδης, Οικονόμου (12′ λ.τ. Στίνα), Πασάς (83′ Φατάι), Μωραΐτης (46′ Γιαξής)

Πηγή βίντεο : ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P