Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ανατροπή και πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου για τον Εθνικό (vids)

Ούτε ο Μανδραϊκός, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, μπόρεσε να μπει εμπόδιο στην εφετινή πορεία του Εθνικού στο Κύπελλο Ελλάδας!

Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 2-1 στο γήπεδο του Μοσχάτου και συνεχίζουν την πορεία τους στον θεμσό, όπου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στην τέταρτη φάση του θεσμού.

Ο Βαγγέλης Χαντές αποφάσισε να κατεβάσει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, απ’ αυτή που είδαμε πριν από μία εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, καθώς χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς και αυτό σίγουρα δεν βοήθησε την ομάδα να παρουσιάσει μια καλή εικόνα από το ξεκίνημα.

Ο Εθνικός έδειξε ότι είχε προβλήματα στη μεσαία γραμμή με τους φιλοξενουμένους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα σε μια από αυτές κατάφεραν στο 11′ να προηγηθούν στο σκορ. Ο Σεκούμπα βρήκε όμορφα τον Μπόρι Χαλβατζίου στα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και με μια… «φωτοβολίδα» κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Ο Εθνικός όσο περνούσε η ώρα άρχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες με τον Τσιμπόκα και τον Αντωνίου ωστόσο δεν ήταν τόσο θετικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγέλης Χαντές χρησιμοποίησε παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Γεωργούσης και ο Ποτουρίδης, που άλλαξαν την εικόνα του Εθνικού, καθώς ήταν πολύ επιδραστικοί στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Ο Σπύρος Γεωργούσης ισοφάρισε με σπουδαίο σουτ στο 66′ και ο Ποτουρίδης που μπήκε αλλαγή, έκανε την ολική ανατροπή στο 75′, με μια κεφαλιά για σεμινάριο.

Συνθέσεις

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Δήμος, Νταούλιας, Σκεντεράι, Χριστογιάννης, Χατζηκυριάκος (74′ Τσατσαρής), Μαλάι, Αντωνίου, Τσιάβος (46′ Πολύζος), Τσιμπόκας (55′ Ποτουρίδης), Ερέρα (55′ Γεωργούσης), Παπαχρονόπουλος

Μανδραϊκός (Απόστολος Τζουμερκιώτης) : Πρωτόπαπας, Καλικαντής (79′ Τσιόκρης), Τακίδης, Λαμπρίδης, Μακρίδης, Χαλβατζίου (93′ λ.τρ. Κατσανεβάκης), Πετσίτης, Γιουκαρής, Σεκούμπα, Πασαλίδης (79′ Φραγκόπουλος), Σπυριδάκης (53′ Τσακίρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P