Διάφορα - Συνεργάτες

Έγιναν τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης “ATHINOLOGY” (photos)

Άριστες εντυπώσεις άφησε στους προσκεκλημένους, το νέο Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης-Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας “ATHINOLOGY” στη Βέροια.

Το Σάββατο 14/9, η Αθηνά Γαβριηλίδου υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς στον πραγματικά εντυπωσιακό χώρο που δημιούργησε με μεράκι, στην οδό Λουκιανού, κοντά στο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας.

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον κλάδο της Ψυχολογίας, με MSc στην Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και σημαντικά μεταπτυχιακά -μεταξύ άλλων- στη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Εφήβων (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Σχολική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Αθηνά Γαβριηλίδου δημιούργησε έναν όμορφο και άκρως λειτουργικό χώρο, με εύκολη πρόσβαση για όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Βασίλης Παπαδόπουλος. Επίσης, το παρών έδωσαν γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης, φίλοι και συγγενείς.

Το Κέντρο “ATHINOLOGY” έρχεται να καλύψει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψυχικής υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Στον χαιρετισμό της, η ιδρύτρια του Κέντρου, Αθηνά Γαβριηλίδου ανέφερε ότι το “ATHINOLOGY” φιλοδοξεί να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και υποστήριξη σε θέματα ψυχικής υγείας. Η λειτουργία του Κέντρου αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου δικτύου ψυχολογικής υποστήριξης στη Βέροια, με γνώμονα την αμεσότητα, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με τη λειτουργία του Κέντρου “ATHINOLOGY”, η Βέροια αποκτά έναν νέο σημαντικό πόλο στον τομέα της ψυχικής υγείας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας “ATHINOLOGY”
Διεύθυνση: Λουκιανού Ο, Βέροια
Τηλέφωνο: 6970019990
Email: gavriilidou.psy@gmail.com

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P