Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Άνετη πρόκριση με ευρύ σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 7-0 στο Κρανίδι της ΑΕ Ερμιονίδας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, καθώς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν φέτος στο τοπικό της ΕΠΣ Αργολίδας και ο ΠΑΣ στη Super League 2, που κάνει σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Σόρια, για να ακολουθήσουν δύο εύστοχα πέναλτι του Τζίνο στο 33′ και στο 54′.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Στέφαν Στσέποβιτς ο οποίος στο ντεμπούτο του «χτύπησε» δύο φορές στο 73′ και στο 82′. Στο 83ο λεπτό πήρε τη σκυτάλη ο Νικολιάς για το 6-0 υπέρ του ΠΑΣ, με τον Χάινριχ στο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 7-0 για την ομάδα του Ρενέ Πομς.

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας (Γιώργος Αρχοντάκης) : Mαμουτάι Α., Στεργίου (46′ Αμπελάς), Μαυρομμάτης, Μεχμετάι, Καρδάμης, Δέστες, Τριμπόνιας (60′ Χάνος), Γκολφινόπουλος, Ζαββός (46′ Μπαρδής), Λέλουδας (89′ Μαμουτάι Μ.), Λαπούσι

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς) : Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Ρίντερ, Λούπας (70′ Καλέμι), Μπεγκάλα (60′ Βουτσάς (70′ Πάνος)), Τζίνο, Αθανασίου (60′ Νικολιάς), Χάινριχ, Λεό (46′ Στσέποβιτς)

*φωτ+video passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P