Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ματσάρα στη Φελώνη, η πρόκριση στη Ζάκυνθο με “ρώσικη ρουλέτα” (vid)

Μετά από ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό και αγωνιστικό πάθος, που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος στη Φελώνη, Άρης Αβάτου και Ζάκυνθος ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι στα πέναλτι και επικράτησαν με 4-1,  παρά την κατάθεση ψυχής των γηπεδούχων που ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, ενώ είχαν και δοκάρι στην παράταση με τον Κοντογιαννίδη.

Στο 52′ ο Γουσέτης έκανε το 0-1 με πλασέ, ο Τσάπαρης στο 70′ με εκτέλεση φάουλ “ποίημα” έκανε το 1-1 και στο 90+2′ χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Νταφόπουλου στο πλάγιο τετ α τετ του Γουσέτη, για να στείλει το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο.

Ο Άρης Αβάτου είχε σπουδαία στιγμή με τον Γκιορτζίνη πριν ανοίξει το σκορ (20′) με τον Μπαλαούρα να αποκρούει σε κόρνερ στις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης, ο Μαραγκός είχε ένα άστοχο σουτ στο 98′, ενώ ο Άρης είχε δοκάρι με κεφαλιά του Κοντογιαννίδη στο 101′. Στο 105′ ο Ψεμματάς δέχθηκε τη 2η κίτρινη και αποβλήθηκε, ενώ στο 106′ η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου πέρασε άουτ από κοντινή θέση. Στο 111′ η κεφαλιά του Μακρή πέρασε άουτ, ενώ στο 115′ το πλασέ του Αναγνωστόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στα πέναλτι, ο Μακρής έκανε το 0-1, ο Πιτσόλης το 1-1, ο Νικολακόπουλος έκανε το 1-2, ο Χατζητερζόγλου είδε τον Μπαλαούρα να αποκρούει την εκτέλεσή του, ενώ ο Σούρμπης έκανε το 1-3. Ο Αναγνωστόπουλος έστειλε άουτ την μπάλα και ο Λιβέρης έκανε το 1-4 σε μία διαδικασία που ολοκληρώθηκε με νικητές τους φιλοξενούμενους, που θα μπουν στην κληρωτίδα της Τρίτης (17/9) όπου ενδέχεται να βρουν μπροστά τους ομάδα της Super League.

Συνθέσεις

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπερδελής) : Νταφόπουλος, Πιτσόλης, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Γκιορτζίνης (90′ λ.τ. Μαραγκός), Τσάπαρης (96′ Σιδηρόπουλος), , Αναγνωστόπουλος Π., Βαφειάδης (65′ Κοντογιαννίδης), Θεολόγου

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης) : Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (85′ Νικολακόπουλος), Λιβέρης, Μούστα, Γουσέτης, Μακρής, Ανανιάδης (46′ Σούρμπης), Νικολίτσας (46′ Μεταξάς), Ζελέκου (112′ Καραγιάννης), Αγγελούδης (85′ Τσουκαλάς), Παπανικόπουλος

*με στοιχεία από το xanthi-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P