Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στην παράταση για την Παναχαϊκή!

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στο Παμπελοποννησιακό της Πάτρας, στο παραδοσιακό ντέρμπι που ανέδειξε η κληρωτίδα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Παναχαϊκή πέτυχε το γκολ πρόκρισης στην παράταση κόντρα στην Καλαμάτα και θα συνεχίσει στον θεσμό, φέρνοντας μνήμες από τα παλαιότερα χρόνια!

Το χρυσό γκολ για τους “κοκκινόμαυρους” σημείωσε ο Ζέκοφ με το δεξί μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Νίλι στο 108′ της παράτασης που έδωσε στην Πατρινή ομάδα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία μπαίνουν και ομάδες της Super League 1.

Ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (το παιχνίδι διεξήχθη εκεί, λόγω της χθεσινής συναυλίας Βανδή – Ρέμου στο γήπεδο της Παναχαϊκής) με τους φιλάθλους της Πατρινής ομάδας να αποθεώνουν παίκτες και τεχνικό τιμ μετά τη σπουδαία πρόκριση.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (119′ Σμάλης), Ελευθεριάδης (46’ Κοζορώνης), Ζέκοφ, Ρόβας (61’ Λεσάι), Νίλι (119′ Πετράτος), Πολέτο (20’ Πατρινός – 101’ Ντε Τομάς)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (110’ Ντιγκινί), Αναστασόπουλος (64’ Ξενιτίδης), Ριένστρα (91’ Βασιλαντωνόπουλος), Μέντες, Φρίμπονγκ (64΄Γρίβας), Παμλίδης (64’ Μπαράλες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P