Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μεγάλη βραδιά για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης : Άφησε εκτός Κυπέλλου τη Νίκη Βόλου και προκρίθηκε στην 4η φάση! (vids)

Ιστορικές στιγμές για τον Πρίγκηπα του Κάμπου, όπως αποκαλείται ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Η ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη νίκησε με 2-1 την ιστορική Νίκη Βόλου και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου στην κλήρωση της Τρίτης (17/9) ενδέχεται να αντιμετωπίσει ομάδα από τη Super League.

Η τρίτη κατά σειρά πρόκριση για το συγκρότημα από την Πέλλα (μετά τις νίκες κόντρα σε Εορδαϊκό και Αστραπή Μεσοποταμίας) ήταν ακόμη πιο σπουδαία, καθώς επιτεύχθηκε κόντρα σε ΠΑΕ Super League 2. Μάλιστα, τις δύο ομάδες τις χώριζαν πέρσι δύο κατηγορίες, καθώς ο Απόλλων είναι νεοφώτιστος στη φετινή Γ Εθνική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Καράμπελας, ο οποίος με ένα εκπληκτικό γκολ στο 19′ άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση, αιφνιδιάζοντας τον Σούλη σε εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια.

Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και στο 32′ ο Τσιλιγγίρης, πέρασε από δύο αντιπάλους βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Δομουκτσίδη, με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να βγαίνει νικητής της μονομαχίας διώχνοντας σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Απόλλων έπαιξε πιο συντηρητικά, με στόχο να διαφυλάξει τα νώτα του, όμως σε μια αντεπίθεση κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ. Ο Ταουσιάνης πάσαρε εξαιρετικά στον Τσερίκου στην πλάτη της άμυνας, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πλασάρει εύστοχα τον Σούλη για το 2-0, μέσα σε αποθέωση!

Η Νίκη αντέδρασε και στο 72′ μείωσε το σκορ. Ο Τζιώρας έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού του Απόλλωνα, και αφού κατέβασε ιδανικά, πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.

Ακολούθησε ένα 20λεπτο περίπου αγωνίας και σημαντικής πίεσης από πλευράς Νίκης, χωρίς όμως να έρθει έστω το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ακολούθησε πανζουρλισμός στις κερκίδες του “Ιωάννης Τσερκεζίδης”, με τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκριση!

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βόταρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (79’ Γαβριηλίδης), Τσερρίκου (62’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι (79′ Χατζηαλεξιάδης), Ταουσιάνης (87’ Βασιλειάδης), Τζήμας

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος) : Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας, Βλάχος, Αρίας, Σίλβα, Λίταινας (68’ Προδρομίτης), Δούμτσης (68’ Σαποβάλοφ), Τσιλιγγίρης (68’ Κρυπαράκος), Σπυρίδης (56’ Γκαντέλιο), Τζιώρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P