Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε από τα Τρίκαλα ο Παναργειακός και συνεχίζει στο Κύπελλο (photos+vids)

Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση στο κύπελλο κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναργειακός, από τον οποίο και ηττήθηκαν με 1-3 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να έχουν ενδεχομένως καλύτερη τύχη αλλά πλήρωσαν τα λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι Αργείοι του Γιώργου Βαζάκα και έφτασαν στην άνετη πρόκριση.

Ο Παναργειακός είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να μπουν απρόσμενα στο ματς όταν με αυτογκόλ του Φούφλια ισοφάρισαν σε 1-1 στο 42΄ το γκολ που δέχτηκαν από τον Τσάνι στο 33’. Δεν κατάφεραν όμως να κρατήσουν ούτε λίγα δευτερόλεπτα το σκορ καθώς με τη σέντρα και με αμυντική ολιγωρία ο Κωστίκας έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να πιέσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, με τον Παναργειακό να εκμεταλλεύεται ένα ακόμη λάθος και να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με τον Τσιώλη στο 63’.

δείτε φωτογραφίες στο SportTrikala

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Μάικ Σνούι): Γκέκας, Σκούπρα, Σινγκν  (81’ Βλέτσας), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Μπραντίτσας (62’ Μάγγος), Βαλίντ, Λουκάς (72’ Μπέκας), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (72’ Πατρώνης), Αλεξίου

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Καρέλης, Φούφλια, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (85’ Καρυπίδης), Κονέ (46’ Χατζηδημητρίου), Τσιράκης (70’ Μιλτιάδης), Παναγιώτου, Κωστίκας (85’ Καρντόζα), Κουγιάνπα (59’ Αλιατίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P