Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Το Αιγάλεω ήταν πιο ψύχραιμο στα πέναλτι και “πέταξε” εκτός Κυπέλλου τον Ηρακλή!

Ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 και να αφήσει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον ενισχυμένο στις μεταγραφές Ηρακλή.

Το Σίτι προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με πλασέ του Νταβιώτη, όμως γρήγορα είχε την απάντηση ο Γηραιός, που ισοφάρισε στο 23′ από τον Τσιριγώτη έπειτα από εντυπωσιακή ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου.

Στο 34′ ο Τασουλής σημάδεψε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, που είχαν μια σειρά από αρκετές ακόμα χαμένες ευκαιρίες, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε ούτε στην παράταση. Έτσι, στη διαδικασία των πέναλτι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν χάρη στις άστοχες εκτελέσεις των Μπερτόγλιο και Κιβρακίδη.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Τσιριγώτης 0-1
Βάρκας 1-1
Μπερτόγλιο, απέκρουσε ο Κυρίτσης
Καρβούνης, απέκρουσε ο  Μαρκετζάνι
Κιβρακίδης, δοκάρι
Ζιούλης 2-1
Κούστα 2-2
Τσούκαλος 3-2
Ντουκουρέ 3-3
Μπάμπης 4-3

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καραμπάς, Καρρίκι, Νταβιώτης, Νικόλλι, Βάρκας, Φοφανά, Ζιούλης, Τάμπας, Μπάμπης, Ουνγιαλίδης

Ηρακλής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μαρκετζάνι, Σιδεράς, Καλουτσικίδης, Κιβρακίδης, Τασουλής (65′ Αναστασίου), Μπελμόντ (65′ Πατράλης), Τσιντώνης (101′ Ντουκουρέ), Κυνηγόπουλος, Μπερτόγλιο, Χριστοδουλόπουλος (79′ Κούστα), Τσιριγώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P