Κατηγορίες
Super League 1

Juan Ferrando ο εκλεκτός για τον Πανσερραϊκό

Τελικά, ο Πανσερραϊκός κάνει την έκπληξη και φέρνει στις Σέρρες τον Χουάν Φεράντο, για να υπογράψει με τα «λιοντάρια» το νέο του συμβόλαιο και να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει το SerresSport, ο Φεράντο ταίριαξε περισσότερο στα “θέλω” της διοίκησης και παρά τις επαφές του Τάσου Καζία με τους Μίλαν Ράσταβατς και Λεωνίδα Βόκολο, ο Ισπανός είναι ο επικρατέστερος. Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού εκτός από τον Βόλο που τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, είχε εργαστεί πιο παλιά και στον Εργοτέλη.

Ένας προπονητής που γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της Σερραϊκής ομάδας από τα διπλά ματς του Κυπέλλου τη σεζόν 2019/20, όπου οι Θεσσαλοί απέκλεισαν δύσκολα στα πέναλτι τον Πανσερραϊκό, αλλά ο Φεράντο που είχε διαδοχικές ανόδους με τον Βόλο δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήριά του, είχε εκτιμηθεί εκτός από προπονητής και ως χαρακτήρας.

Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στα μάτια, όπου και αναγκάστηκε να τερματίσει άδοξα την καριέρα του στον Βόλο αλλά το ξεπέρασε.

Στην Ινδία με δυο διαφορετικές ομάδες κατέκτησε δύο κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, ενώ φέτος, στο νέο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ Λάρνακας τον πλήγωσε η Ουγγρική Πάκσι στα προκριματικά του Conference League και αποχώρησε.

Αναμένεται αύριο στις Σέρρες για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P