Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας : Μία ακόμα ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας που έστειλε τα στοιχεία της στη SofaScore για τη σεζόν 2024/2025

Συνεχίζεται η προσθήκη των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας στη SofaScore για τη σεζόν 2024/2025.

Η τρίτη ομάδα που εντάσσεται στην πασίγνωστη πλατφόρμα είναι ο Ολυμπιακός Νάουσας, που μερίμνησε να αποστείλει τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ.

Ο κόουτς Λίγγος και οι 31 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στο SofaScore και σύντομα θα ενημερωθεί τόσο το πρόγραμμα της νέας σεζόν (όταν πραγματοποιηθεί η κλήρωση) όσο και οι σκόρερς από το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Ράχης

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες να αποστείλουν τα στοιχεία τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link του Ολυμπιακού Νάουσας στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Ολυμπιακού Νάουσας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της εταιρίας ΔΟΔΗΣ στο 10ο χλμ Νάουσας-Βέροιας.

Δείτε μερικά screenshots

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του Ολυμπιακού, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του.

Το πλήρες ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται μια χρονοβόρα διαδικασία, που ελπίζουμε στο μέλλον να τη θέσουμε σε λειτουργία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P