Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Ηλιούπολη ο Stephano Almeida

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ, κάνοντας κινήσεις που θα βοηθήσουν στη φετινή πορεία της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2

Η ομάδα της Αττικής ανακοίνωσε τη Δευτέρα (16/9) την απόκτηση του Στέφανο Αλμέιδα, του 31χρονου (17/09/1993) Βραζιλιάνου εξτρέμ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ituano FC, και συνέχισε στην Oliveira do Bairro SC από την οποία πήρε μεταγραφή στην πορτογαλική Gafanha με την οποία μέτρησε 8 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Την επόμενη σεζόν, βρέθηκε στην Académica de Coimbra, ενώ τις σεζόν 2019-2022 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Silon Táborsko στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, έχοντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τη χρονιά 2022-2023 ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε 5 γκολ σε 27 συμμετοχές με την Zlaté Moravce, στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας.

Την περυσινή σεζόν, ξεχώρισε στην πρώτη κατηγορία του Μαυροβουνίου με τη φανέλα της Budućnost Podgorica, σκοράροντας 7 φορές σε 24 ματς, έχοντας επίσης αγωνιστεί δύο φορές σε προκριματικά Champions League και 1 στο Conference League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P