Super League 1

Επίσημο του νέου προπονητή στον Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Είναι γεννημένος στις 02/01/1981 στη Βαρκελώνη, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία μόλις 18 ετών αποφοιτώντας από τη σχολή της Εσπανιόλ και κάνοντας την πρακτική του στην Μπαρτσελόνα Β.

Η πρώτη του επαφή με την Ελλάδα ήταν το 2014 όταν ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα τον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ισπανία και εργάστηκε στη Λιονέσα και τη Λινάρες. Το 2017 ήρθε και πάλι στη χώρα μας για τον Βόλο, με τον οποίον έκανε συνεχόμενες ανόδους από τη Γ Εθνική προς τη Super League, στην οποία και είχε εξαιρετική πορεία, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στην παραίτηση.

Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην Ινδία εκεί όπου αρχικά ανέλαβε την Γκόα, με την οποία κέρδισε το Κύπελλο το 2021 και στη συνέχεια για 2,5 χρόνια ήταν στον πάγκο της Μοχούν Μπαγκάν με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2022-23 και κυπελλούχος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P