Έξι μεταγραφές και τέσσερις δανεισμούς ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/9) την οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά :

Ο Θοδωρής Αντωνόπουλος είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 2001. Ξεκίνησε την καριέρα του στην U19 της ΑΕΚ, αγωνίστηκε επίσης σε Αχαρναϊκό και Πανιώνιο, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κηφισιά.

Ο Κώστας Μπούμπας θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την καριέρα του στην U17 του ΠΑΟΚ. Μεταπήδησε στην U19 του ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε επίσης σε Διαγόρα Ρόδου, Τηλυκράτη και Απόλλωνα Πόντου.

O Ρίντι Σάλα είναι επιθετικός μέσος, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 2001 κι έχει ύψος 1,73. Έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Καλλιράχης, ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ στον Παναιγιάλειο μετακομίζει μετά τη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Ρίζος γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2002 και είναι αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην U19 του Ατρομήτου και αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Θεσπρωτό και Τηλυκράτη.

Ο Κάρλος Φερέιρα είναι σέντερ φορ, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1998 και έχει καταγωγή από την Πορτογαλία. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας: Lousada, Marco 09, Rebordosa, Mirandela ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Skála από τα νησιά Φερόες.

O Όσκαρ Μέντες γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1996, είναι σέντερ φορ με καταγωγή από την Πορτογαλία. Έχει αγωνιστεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα σε LZS Starowice και Unia Krapkowice, αλλά και σε Νορβηγία (Nybergsund) και Ιταλία, σε Monte Prodeco και Mori S.Stefano.

Επίσης, ο Παναιγιάλειος προχώρησε στον δανεισμό ποδοσφαιριστών από την Παναχαϊκή, Αυτοί είναι οι :

Ο Θοδωρής Γεωργόπουλος είναι τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2005.

Ο Κώστας Κατσαΐτης αγωνίζεται ως χαφ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2005 και έχει ύψος 1,90.

Ο Νίκος Αθανασόπουλος είναι επιθετικός και γεννήθηκε 29 Ιανουρίου του 2005.

O Χαράλαμπος Ντούνης είναι χαφ και γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2005.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P