Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ανακοινώθηκαν play off και play out στην Α Ερασιτεχνική

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής αλλά και της διεξαγωγής των κληρώσεων, οι κατηγορίες Α και Β στην ΕΠΣ Ημαθίας, μπαίνουν πλέον στην τελική τους ευθεία για την έναρξη.

Στην Α Ερασιτεχνική, συμμετέχουν και φέτος 11 ομάδες, από τις 14 που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποχώρησαν Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ΑΕ Καβασίλων και Κεραυνός Επισκοπής.

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες συμμετέχουν σε διαδικασία play off και play out, μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-off, τα οποία θα διεξαχθούν σε δύο (2) γύρους, δηλαδή έξι (6) συνολικά αγωνιστικές. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη μετά το μίνι πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική της σεζόν 2025/2026.

Την ίδια ώρα, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 5η μέχρι και την 11η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία των play-out, τα οποία διεξάγονται σε έναν (1) γύρο, δηλαδή επτά (7) συνολικά αγωνιστικές. Στη Β Ερασιτεχνική θα υποβιβαστεί η ομάδα που κατέλαβε την 11η θέση μετά τους αγώνες

Όσον αφορά τη Β και τη Γ Ερασιτεχνική, οι λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ο καθορισμός των ομάδων που θα προβιβαστούν, θα οριστούν με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής των Σωματείων.

Η τροποποίηση της προκήρυξης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P