Ακαδημίες Ημαθίας

Μέρα χαραγμένη η σημερινή για τον Παναγιώτη Χαριάδη! (photos)

Σπουδαία μέρα για τον Παναγιώτη Χαριάδη!

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Νάουσας ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον προορίζει για την U15, που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο “δικέφαλος” παρακολουθούσε καιρό τον νεαρό ποδοσφαιριστή και η συνεργασία που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες με τον ΦΑΣ Νάουσα, ουσιαστικά “κλείδωσε” τη μετακίνηση του στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Να ευχηθούμε στον Παναγιώτη, καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις στο μέλλον!

Η ανακοίνωση του Αστέρα Νάουσας :

“Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Νάουσας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χαριάδη Παναγιώτη από την Κ16 του ΦΑΣ Νάουσα στην Κ15 του ΠΑΟΚ.

Παρουσία των γονιών του, των προπονητών του και του γενικού αρχηγού του ΦΑΣ Νάουσα στα γραφεία του ΠΑΟΚ, υπογράφθηκε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας!

Παναγιώτη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο σου Σύλλογο, υγεία, πολλές επιτυχίες, καλή, μεγάλη και πλούσια σταδιοδρομία !

Είμαστε ήδη περήφανοι για σένα που μέσα από την προπονητική διαδικασία της ακαδημίας μας κατάφερες να είσαι ήδη μέλος σ’ έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και περσινό πρωταθλητή Ελλάδας !

Θα είμαστε πάντα δίπλα σου με χαρά και περηφάνια!”

δείτε φωτογραφίες :

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P