Basket

Ο ΠΑΟΚ στην Αττάλεια με αντίπαλο την Oradea

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε χθες για την Αττάλεια και η Οράντεα από τη Ρουμανία θα είναι το πρώτο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα, για να φτάσει στον τελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου του Basketball Champions League.

Η Ρουμανική ομάδα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση (90-59) τους Caledonia Gladiators και θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης, στον πρώτο ημιτελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου.

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του BCL στο Youtube.

Το βράδυ (21:30) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, με αντιπάλους τη Σολέ από τη Γαλλία και την Aliaga Petkim από την Τουρκία, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό, εφόσον η ομάδα μας θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Οράντεα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ Αντώνης Τσαλόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P