Ποδόσφαιρο Κόσμος

Θριαμβευτικό φινάλε με δύο μετάλλια για την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες Ηλικιών Ακροβατικής Γυμναστικής! (photos)

Με διπλό θρίαμβο και με την κατάκτηση ενός ασημένιου και ενός χάλκινου μεταλλίου, γράφτηκε για τα ελληνικά χρώματα ο επίλογος των Παγκόσμιων Αγώνων Ηλικιών Ακροβατικής Γυμναστικής στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, όπου η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε την επιστροφή της στον θεσμό έπειτα από έξι χρόνια.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν οι Διώνη Κατικαρίδου / Θανάσης Τσολακίδης στο Μικτό Ζευγάρι της ηλικιακής κατηγορίας 12-18 ετών, παίρνοντας τη 2η θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 27,250 βαθμούς, πίσω από τους Ισραηλινούς Νόα Κοέν / Γιανάι Ρεγκέβ (27,830 β.), ενώ την προνομιούχο τριάδα συμπλήρωσαν οι Βούλγαροι Βιλιάνα Κοσταντίνοβα / Κρίστιαν Μανόλοφ (27,000 β.).

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και η Τετράδα Ανδρών 12-18 ετών (Αγάπιος Ποδαράς / Αναστάσιος Θεοχαρούδης / Δημήτρης Δαλλόπουλος (με καταγωγή από τη Μελίκη Ημαθίας) / Αναστάσιος Καραγκιοζίδης), που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 25,750 βαθμούς, ακολουθώντας τις αντίστοιχες ομάδες από το Ισραήλ (27,700 β.) και από τη Βουλγαρία (26,600 β.).

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη διεθνής διάκριση των συγκεκριμένων ομάδων μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο οι Ποδαράς / Θεοχαρούδης / Δαλλόπουλος / Καραγκιοζίδης είχαν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ηλικιών στην κατηγορία 11-16 ετών, ενώ οι Κατικαρίδου / Τσολακίδης είχαν πάρει την 6η θέση στο Μικτό Ζευγάρι 11-16 ετών στην ίδια διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος του αθλήματος της Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήριά τους στους Διώνη Κατικαρίδου / Θανάση Τσολακίδη, στους Αγάπιο Ποδαρά / Αναστάσιο Θεοχαρούδη / Δημήτρη Δαλλόπουλο / Αναστάσιο Καραγκιοζίδη, καθώς και στην προπονήτριά τους Ναταλία Παρβάνοβα, για τις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Ηλικιών της Πορτογαλίας!

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P