Διάφορα

Διευκρίνιση της εταιρίας SHEIN : “Δεν ανοίγουμε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα”

Η…είδηση ότι η Shein δημιουργεί φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, έκανε άλλους να χαρούν και κάποιους να θορυβηθούν. Δημοσιεύματα ήθελαν την κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου να ανοίγει ένα μικρό κατάστημα στο Παγκράτι, «ποντάροντας» στη χώρα μας για τη δημιουργία ολόκληρου δικτύου καταστημάτων.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με νέο κατάστημα που ανοίγει στο Παγκράτι και σύμφωνα με αφίσα που υπάρχει στην τζαμαρία θα είναι μαγαζί Shein.

Η ανακοίνωση στο κατάστημα γράφει: «Σύντομα κοντά σας, η πολυεθνική μόδας τώρα σε φυσικό κατάστημα». Ως προς τη διεύθυνση του καταστήματος της Shein είναι επί της οδού Υμηττού.

@mariamoschou #shein #athens ♬ original sound – hairbyharleyy

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ευσταθεί. Πριν λίγο καιρό, ο Martin Reidy, εκπρόσωπος του τμήματος εταιρικής επικοινωνίας για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία της εταιρείας, είχε ξεκαθαρίσει στον ΟΤ: «Είμαστε μια αποκλειστικά διαδικτυακή πλατφόρμα, χωρίς φυσικά καταστήματα».

Έχουν παρατηρηθεί ωστόσο διάφορες προσπάθειες να συνδεθεί το όνομα της πλατφόρμας με διάφορα καταστήματα. «Δεν συνδέονται στην πραγματικότητα με τη Shein», τόνισε ο κ. Reidy. «Όπως αναφέρθηκε, δεν έχουμε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και δεν σχεδιάζουμε να ανοίξουμε κανένα».

«Τα προϊόντα Shein είναι διαθέσιμα μόνο online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της εφαρμογής μας. Οποιαδήποτε καταστήματα στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι είναι καταστήματα Shein, δεν είναι εξουσιοδοτημένα από τη Shein ούτε συνδέονται με εμάς με οποιονδήποτε τρόπο και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη γνησιότητα ή την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα και να προστατεύσουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα», κατέληξε.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P