Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : ΑΝΑΒΟΛΗ στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Αλεξάνδρειας, εντύπωση προκαλεί ο ορισμός της νέας έδρας!

Η πρώτη αναβολή αγώνα στη φετινή Γ Εθνική είναι γεγονός και μάλιστα μόλις στην 1η αγωνιστική.

Η ΕΠΟ, κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού Βόλου, ανέβαλε την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας (22/9, 16.00) που είχε οριστεί στο ΕΑΚ Βόλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, η διοίκηση της ομάδας κρατάει σιγή ιχθύος μέχρι το απόγευμα στις 19:00, όταν είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της, όταν και θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Από την ΕΠΟ, ενημερωθήκαμε πως θα υπάρξει ενημέρωση εντός της ημέρας στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, όμως από την ΑΕ Αλεξάνδρειας γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη (25/9) και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας(!), με τυπικά γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου!

Μπορεί η απόσταση από τον Βόλο να πλησιάζει τα 200 χιλιόμετρα, ωστόσο η σχετική επικοινωνία της Ομοσπονδίας με την ομάδα της Ημαθίας, το αναφέρει ξεκάθαρα, και απομένει να διευκρινιστεί αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή με φιλάθλους.

Ας δούμε και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού :

“Με αφορμή την αναβολή του αγώνα με την ΑΕ Αλεξάνδρειας για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ανακοινώνεται πως θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση για όλες τις εξελίξεις σήμερα στο γήπεδο, στον αγιασμό και την παρουσίαση της ομάδας μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P