Super League 2

Μεγάλο διπλό της ΑΕΚ Β στην πρεμιέρα! (vids)

Κόντρα στα προγνωστικά, η ΑΕΚ Β πέρασε νικηφόρα από το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας και ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή Super League 2.

Η πολύ ενισχυμένη στις μεταγραφές Παναχαϊκή, που πρόσφατα απέκλεισε την Καλαμάτα στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της και ξεκίνησε με ήττα τη σεζόν.

“Χρυσή” αλλαγή για τον “δικέφαλο” ο Ελιάν Σόσα, που είχε περάσει πριν λίγα λεπτά ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι με αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Το φιλμ

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στον αγώνα, καταγράφηκε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς. Ο Λυμπεράκης έκανε τη σέντρα από αριστερά για την Παναχαϊκή, ο Αγγελόπουλος πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνη για την εστία του.

Ένα λεπτό μετά, ήταν η σειρά της ΑΕΚ Β να απειλήσει και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Θεοδωρίδης βρήκε εξαιρετικά με κάθετη πάσα τον Νίνο, ο οποίος από το πέναλτι προσπάθησε να πλασάρει τον Κολοβούρη, που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 33′ η επόμενη φάση στο ματς. Ο Θεοδωρίδης έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Κολοβούρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά, ο Γκολφίνος έφυγε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

Η καλύτερη ΑΕΚ Β στο διάστημα αυτό, είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 43′. Ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουσίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Κολοβούρης απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια ο Καραγιάννης έδιωξε σωτήρια.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 60ό λεπτό. Ο Λεσάι δοκίμασε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Αγγελόπουλου.

Τρία λεπτά μετά όμως, η ΑΕΚ Β εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αδράνεια της άμυνας της Παναχαϊκής, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν. Ο Ζαμόρα έκανε μοιραίο λάθος, ο νεοεισελθόντας Σόσα έκλεψε και πλάσαρε ιδανικά τον Κολοβούρη για το 0-1.

Οι Πατρινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 69′ ο Πανάγου σέντραρε από τα αριστερά, ο Ντε Τόμας σούταρε αλλά ο Αγγελόπουλος μπλόκαρε.

Τρία λεπτά μετά, ο Κοσίδης θέλησε να γυρίσει με το στήθος στον Αγγελόπουλο, ο οποίος γλύτωσε το αυτογκόλ και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 77′ ο δραστήριος Τραορέ δοκίμασε το σουτ με το δεξί από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει και στο 82′ ο Ντε Τόμας έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, σε κοντινή προβολή που κατέληξε άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα  στο 90+5′, ο Αγγελόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του στο σουτ του Λεσάι, γλιτώνοντας την ΑΕΚ Β από ένα γκολ buzzer beater.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης) : Κολοβούρης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (46′ Τραορέ), Λυμπεράκης (81′ Μασούρας), Πανάγου, Ζέκοφ, Κοζορώνης, Ρόβας (46′ Ντε Τόμας), Νίλι, Πατρινός (27′ λ.τ. Λεσάι)

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλίδης, Κανελλόπουλος (43′ λ.τ. Ρουκουνάκης), Κάτσικας (59′ λ.τ. Παυλίδης), Μαρούτσης, Γαλανόπουλος (76′ Κολιμάτσης), Νίνο, Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης (59′ Σόσα)

*φωτ. aek365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P