Κατηγορίες
Super League 2

Με νίκη στην Κατερίνη ξεκίνησε η σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζίνο στο 66ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από την Πιερία και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στη Super League 2.

Οι Ηπειρώτες δεν έθελξαν με την απόδοση τους, δυσκολεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό από τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που θα μπορούσε σε μία-δύο περιπτώσεις να σκοράρει και να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης.

Στο ΔΑΚ Κατερίνης, που θα χρησιμοποιεί για έδρα ο Εθνικός, οι φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν ένα ματς που κινήθηκε στην… κόψη του ξυραφιού.

Μετά από ένα 25λεπτο χωρίς συγκινήσεις, ο ΠΑΣ είχε την πρώτη του καλή στιγμή μετά από εκτέλεση κόρνερ, όταν ο Σομποντίνσκι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με πολλές μονομαχίες αλλά λίγες φάσεις. Στο 61′ ο Χάινριχ δοκίμασε το σουτ και ο Καραγκιόζης απέκρουσε σε κόρνερ, δείχνοντας τα αντανακλαστικά του.

Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Τζίνο από τον Μακρυδάκη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο Σιατραβάνης εκτέλεσε ωραία το φάουλ και ο Αθανασίου έπεσε στη γωνία του, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 75′ η πιο καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους, με τον Τουλίκα να βγαίνει απέναντι από τον Αθανασίου, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε το προβάδισμα.

Στο 78′ ο Εθνικός είχε νέα στιγμή με τον Σιατραβάνη, που από καλή θέση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 87′ ξανά ο Εθνικός στο προσκήνιο, ο δραστήριος Τουλίκας σούταρε, μπλόκαρε αυτή τη φορά ο Αθανασίου.

Συνθέσεις

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής) : Καραγκιόζης, Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Κόλα, Μακρυδάκης, Κόκκορης (72′ Κριμιτζάς), Μπάλλας (84′ Τσουμάνης), Μπούζας, Νότας (72′ Τουλίκας), Κριεμάντι (60′ Πανίδης), Σιατραβάνης

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς) : Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (87′ Λέο), Αθανασίου (70′ Νικολιάς), Μάντζης (58′ Σέποβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P