Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζει το σερί ο Καμπανιακός, ξεκίνησε ιδανικά και στο πρωτάθλημα

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας, όπου συνεχίζει στην 4η φάση του θεσμού, ο Καμπανιακός νίκησε και στην πρεμιέρα της φετινής Super League.

Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε με 2-0 της απογοητευτικής Νίκης Βόλου, που μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, γνωρίζει μια ακόμα ήττα.

Στο 32ο λεπτό ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Νίκης, Ραφαήλ Πέττας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Η Νίκη Βόλου δεν είχε απάντηση στο γκολ του πρώην παίκτη της, απεναντίας στο 79′ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Φροσύνη, που από κοντά, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν. (32′ λ.τ. Πέττας), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (77′ Μάνιος), Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Νταμιάν Σίλβα, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Γκαντέλιο, Βλάχος, Αρίας (81′ Ματάους), Τζιώρας (81′ Κάρλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P