Κατηγορίες
Super League 2

Ανατροπή στα…χασομέρια και ιδανικό ξεκίνημα για την Καλαμάτα! (photos+vids)

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν στη Super League 2 για την Καλαμάτα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 2-1 των Χανίων στα Περιβόλια και μάλιστα με γκολ που σημείωσε ο Ντιγκινί στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι Κρητικοί έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στο πρώτο μισάωρο, όταν και προηγήθηκαν με τον Τσέλιο στο 23ο λεπτό, όμως στη συνέχεια έριξαν την…καρδάρα με το γάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κινήσεις της Καλαμάτας από τον πάγκο, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης, έφεραν… τούμπα το ματς.

Παρά τις προσπάθειες του Σαφαρίκα, που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις το υπέρ των Χανίων σκορ, η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 76′ με τον Μόρσεϊ και αφού έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 84′, ο Ντιγκινί το πέτυχε τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82’ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Λεμονής, Παχής 68’ Αρτουντουάγκα), Τσέλιος, Μουνάφο, Μανουσάκης, Μάλτσι (64’ Κόλα)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68’ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46’ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (76’ Γρίβας), Ριένστρα (46’ Μόρσαϊ), Μέντες, Παμλίδης 46’ Ντιγκινί), Αλκαράνιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P