Κατηγορίες
Super League 2

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη SL2 για το Αιγάλεω (vid)

Με το… πόδι στο γκάζι πέρασε από την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της φετινής Super League 2 το Αιγάλεω.

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ηρακλή, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έκανε ξανά χαρούμενους τους φίλου της, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με την εμφατική επικράτηση εκτός έδρας με σκορ 3-1.

Κι όμως, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα αλλά και χωρίς ουσιαστικές φάσεις! Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μλαντένοβιτς, όμως το Αιγάλεω είχε την ουσία και  51′ ο Νταβιώτης άνοιξε το σκορ (0-1).

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου αντέδρασε και έξι λεπτά μετά, ισοφάρισε με το πρώτο γκολ του Αλμέιδα με την κυανέρυθρη φανέλα, όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για δέκα λεπτά.

Στο 68′ ο Βάρκας από τα 11 βήματα έβαλε ξανά το Σίτι μπροστά στο σκορ (1-2) και στο 82′ ο Ζιούλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Σάκης Παπαβασιλείου) : Ντόκιτς, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Πατάπης, Λάμτσε, Βασιλούδης, Θωμαΐδης (46′ Μλαντένοβιτς), Αλμέιδα, Μάνος, Μπαλογιάννης

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Κυρίτσης, Τάμπας (50′ Κωστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Ζούνης (50′ Ευαγγέλου), Νίκολλι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P