Κατηγορίες
Super League 2

Ιδανικό ξεκίνημα στη SL2 για την Κηφισιά

Συνέχισε το σερί στο ξεκίνημα της χρονιάς η Κηφισιά, που μετά την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεκίνησε νικηφόρα και στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο επικράτησε στο Άργος του νεοφώτιστου Παναργειακού, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιώργο Μάναλη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα, στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δεύτερου αντίστοιχα.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης (και δοκάρι στο 24′ με τον Ρότσα), με τους Αργίτες να προσπαθούν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να δημιουργήσουν σημαντικές καταστάσεις στα καρέ του Νικοπολίδη.

Το γκολ του Μάναλη στο 44′ (από τις top μεταγραφές της κατηγορίας στην καλοκαιρινή περίοδο) σκόραρε από τα 11 βήματα και ο ίδιος στο 48′  «κλείδωσε» ουσιαστικά το πρώτο τρίποντο της σεζόν για την Κηφισιά.

Συνθέσεις

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Πρίκας, Σαάντο, Ροκάι (73′ Κουγιάνπαα), Τσάνι, Σουντουρά (46′ Αλιατίδης), Τσιώλης (73′ Ντιαλό), Κονέ (51′ Χατζηδημητρίου), Καρντόζα (51′ Τσιράκης), Κωστίκα

Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Νικοπολίδης, Μποτία, Σόουζα, Σωτηράκος, Σιμόν (88′ Μιούλερ), Ρότσα (60′ Σιλά), Έμπο, Ντίας (65′ Σολόα), Παντελίδης (88′ Σμπώκος), Κυριόπουλος, Μάναλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P