Κατηγορίες
Super League 2

Ντέρμπι με τα όλα του στη Νέα Ευκαρπία, από έναν βαθμό ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής (vids)

Δεν υπήρξε νικητής στο πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στην πρεμιέρα της φετινής Super League 2.

ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, με τον Γηραιό να βλέπει θετικά τον βαθμό, αν αναλογιστεί κανείς πως από το 47′ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής τους Παπασάββα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ηρακλή να είναι πιο επιθετικός, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Μοναστηρλή. Δημιουργός όλων των καταστάσεων ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 14’ εκτέλεσε απειλητικά ένα φάουλ από καλή θέση,

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ΠΑΟΚ Β άρχισε να ισορροπεί και στο 31′ έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί, αφού έπειτα από λάθος των φιλοξενούμενων, ο Καμπέθας βρέθηκε απέναντι από τον Στουρνάρα, πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, ο οποίος μπλόκαρε διπλή προσπάθεια.

Στο 38’ ο Σμυρλής δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ξανά ο Στουρνάρας σε ετοιμότητα, ενώ στο 41’ ο Παπασάββας απομάκρυνε σωτήρια προ του Καμπέθας.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού ο Ηρακλής έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Καμπέθας έκλεψε την μπάλα στον άξονα, κινήθηκε προς την εστία Στουρνάρα και ο Παπασάββας τον ανέτρεψε εκτός περιοχής. Η ρέφερι Τσοφλίκη τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 52’ και στο επόμενο λεπτό, ο Κανίς που εκτέλεσε το φάουλ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67′, ο νεοεισελθόντας Φίλων, έκανε μία κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Στουρνάρα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 69′ απείλησε με νέο σουτ του Γρόσδη. Ο Ηρακλής απάντησε με το δυνατό τελείωμα του Κιβρακίδη στο 73′, το οποίο εξουδετέρωσε σωτήρια ο Μοναστηρλής.

Προς το φινάλε του αγώνα δεν έλειψαν και τα νεύρα, με τους Σμυρλή και Κιβρακίδη να έρχονται σε αψιμαχία, τη διαιτητή να τους δείχνει από μια κάρτα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Απόστολος Παπαβασιλείου) : Μοναστηρλής, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τασιούρας, Σινανάι, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος (54′ Φίλων), Σμυρλής, Κανίς (75′ Τσαούσης), Καμπέθας

Ηρακλής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60′ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60′ Ντουκουρέ), Μπερτόγλιο (88′ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (78′ Κούστα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P