Κατηγορίες
Super League 2

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Αστέρα Aktor B και Πανιώνιο

Και το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στην πρεμιέρα της Super League 2, έληξε χωρίς τέρματα.

Ο Αστέρας Aktor, στο πρώτο παιχνίδι της Β ομάδας στη φετινή σεζόν, αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε τις περισσότερες αριθμητικά ευκαιρίας, αλλά οι γηπεδούχοι την πιο κραυγαλέα, με το δοκάρι του Κωστέα στην αρχή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρεμιέρα και ο Πανιώνιος μπαίνει ξεκινά άμεσα την προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Νέα Ιωνία.

Το φιλμ

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Αστέρας βρέθηκε κοντά στο πρώτο γκολ στην ιστορία της νεοσύστατης ιστορίας του. Ο Τουρκοχωρίτης έβγαλε τη σέντρα, ο Κωστέας έκανε την προβολή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Η αντίδραση από πλευράς Πανιωνίου ήρθε στο 13ο λεπτό, όταν ο Νοικοκυράκης δοκίμασε το πόδι του από μακριά και η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Νοικοκυράκης βρήκε με κάθετη τον Φελίσιο, βρήκε με τη μία τον Κολοβό αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′, ο Όκο έκανε ωραία προσπάθεια, απέφυγε δύο παίκτες του Πανιωνίου, έκανε το σουτ και ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε.

Ο δραστήριος Νοικοκυράκης έκανε τη σέντρα στο 71′, ο Βενάρδος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φετινή Super League 2.

Συνθέσεις

Αστέρας Aktor B (Στάικος Βεργέτης) : Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63′ Σαμπάιο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (77′ Κάρδαρης), Κωστέας (63′ Μπατζώνης), Όκο (82′ Κεδίκογλου)

Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης) : Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (77′ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότση, Κολοβός (87′ Γροντής), Φελίσιο, Μπούσης, Νοικοκυράκης (87′ Μπουρλάκης), Γκίνη (70′ Ενγκουέμ), Τσορνομάζ, Βενάρδος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P