Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Η πρόκριση στο Περιστέρι χάρη στα… μαγικά του Μπάκου! (vids)

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπάκου, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (77’ και 80’), η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Μετά από ωραία οργανωμένη κομπίνα σε εκτέλεση στημένης φάσης, ο Γιαννιώτας βρήκε χώρο και με ένα έξοχο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0).

Ο Ατρόμητος, παρότι πίσω στο σκορ, ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 77’, ο Μπάκου εκμεταλλεύτηκε μια όμορφη ατομική ενέργεια, και με δυνατό διαγώνιο σουτ, ισοφάρισε το παιχνίδι, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Ατρομήτου.

Η ανατροπή αυτή χάρισε στους Περιστεριώτες την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Μορέιρα (46′ Τσάπρας), Λιάγκας, Κάτρης, Κωστή, Λαμαράνα (85′ Πλέγας), Τσόκαϊ, Κάσσος, Γιαννιώτας, Ζίνι (71′ Ρόμο), Όζμπολτ (63′ Μπάλτσι)

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46′ Κίνι), Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης (46′ Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46′ Μπάκου), Μίχορλ (61′ Ουάρντα), Βρακάς (61′ Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P