Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση από το ημίχρονο για τον Βόλο, τέλος το “ταξίδι” για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (vids)

Επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί στην Πέλλα ο Βόλος.

Μπορεί λίγες ώρες πριν να υπήρξαν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την αποχώρηση του Χοακίν Γκόμεθ, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας εδραίωσε την κυριαρχία της από το πρώτο ημίχρονο και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης ολοκλήρωσε το όμορφο ταξίδι του στον φετινό θεσμό, έχοντας αφήσει εκτός τη Νίκη Βόλου, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της Κρύας Βρύσης, καθώς πάνω από 2.000 έδωσαν το παρών για το σημερινό ματς.

Το φιλμ

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Κόζσντα δέχτηκε την ασίστ του Ασεχνούν και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Δομουκτσίδη για το 0-1 των Θεσσαλών.

Στο 27′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ σημάδεψε το δοκάρι του Απόλλωνα, ενώ ο Ούγγρος έφτασε στο 40′ και σε δεύτερο τέρμα, “κλειδώνοντας” την πρόκριση της ομάδας του. Μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Ασεχνούν βρήκε τον Κόζστα στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Δύο λεπτά μετά, ο Βιγιαφάνες αυτή τη φορά στην ασίστ από δεξιά, ο Δόσης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και το δεύτερο 45λεπτο πέρασε χωρίς πολλές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να σημειώσουν ένα γκολ και να αποχαιρετίσουν τον θεσμό με ένα ακόμα γκολ.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης) : Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70’ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70’ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50’ Τσάνι), Ταουσάνης (59’ Χατζηαλεξιάδης), Τζίμας (70’ Χαβιαρόπουλος)

ΝΠΣ Βόλος (Λευτέρης Καλογήρου) : Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόζστα (62’ Κόντε), Βιγιαφάνες (62’ Λυκουρίνος), Κόμπα (73’ Μπερνάντου), Δόσης, Κορέα (46’ Ασλανίδης), Ασεχνούν (46’ Νταιλιάνι), Τριανταφύλλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P