Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στα πέναλτι άφησε εκτός τον Διαγόρα η Athens Kallithea (vid)

Η Athens Kallithea χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας πίσω της έναν πολύ ανταγωνιστικό Διαγόρα.

Παρά την υπεροχή της και την κατοχή της μπάλας, η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με το ματς να μένει στο 0-0 τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η αγωνία κορυφώθηκε. Ο Τσιλιγγίρης απέκρουσε το πρώτο πέναλτι της Athens Kallithea από τον Ματίγια, δίνοντας προσωρινό προβάδισμα στον Διαγόρα, με τους Δημητρίου και Μανωλάκη να σκοράρουν. Όμως, ο Γκέλιος κράτησε την Athens Kallithea στο παιχνίδι, αποκρούοντας την εκτέλεση του Μανιά, πριν ο Ουλντρίκις ισοφαρίσει σε 2-2.

Το σκορ παρέμενε ισόπαλο, με τον Τσιαντούλα και τον Τζιάνι να διαμορφώνουν το 3-3. Στη συνέχεια, ο Γκέλιος απέκρουσε ξανά, αυτή τη φορά το πέναλτι του Παπαδόπουλου, και ο Μερκάτι ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα της Καλλιθέας με 4-3.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης (53’ Νικόλης), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Γαρουφαλιάς (58’ Τσιαντούλας), Μπρέγκου (98’ Δημόπουλος), Σαπουντζής (73’ Αγκουάρδο), Κοκκίνης, Άντο (58’ Παπαδόπουλος), Λιούμης (73’ Μανιάς).

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Ρομαό, Σοΐρι (68’ Τζιάνι), Ματίγιεβιτς, Τσιβελεκίδης (81’ Χάνουσεκ), Καινούργιος, Ματίγια, Ν’ Ντιαγέ, Βασιλόγιαννης (81’ Νίκολιτς), Βαλμπουενά (68’ Ουλντρίκις), Λουκίνας (88’ Ντεμέτριους).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P