Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ανακοίνωσε Τερζή ο Φίλιππος Μελίκης

Την απόκτηση του Γιώργου Τερζή ανακοίνωσε και επίσημα ο Φίλιππος Μελίκης.

Ο 26χρονος (23/01/1998) μέσος αγωνίστηκε στο νικηφόρο παιχνίδι στο Διαβατό το Σάββατο (21/9) και αμέσως φανέρωσε πως μπορεί να βοηθήσει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Πέρσι έπαιξε στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Βέροιας, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Μακροχώρι, ΑΣ Ειρηνούπολης, Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕΠ Βέροιας και Βέροια U20.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης, ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία με τον Γιώργο Τερζή, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 26χρονος (23/1/1998) ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με ανασταλτικά καθήκοντα αλλά και επιθετικές αρετές και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την ομάδα μας.

Ο Τερζής ήδη αγωνίστηκε με την ”ερυθρόλευκη” φανέλα του Φίλιππου Μελίκης στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Διαβατού έχοντας πολύ καλή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της ΑΕΠ Βέροιας, τη Νίκης Αγκαθιάς και της Βέροιας.

Ευχόμαστε υγεία για να μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο και τις δυνατότητες του, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P