Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστρέφει στα γήπεδα ο Παναγιώτης Καραμεταξάς!

Μια εμβληματική μορφή για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας, επιστρέφει στη γήπεδα!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καραμεταξά, ο οποίος μετά από μια αναγκαία για τον ίδιο παύση, θα φορέσει ξανά τις φόρμες του για λογαριασμό του ΓΑΣ Κοπανού, που τον εντάσσει στο δυναμικό της Ακαδημίας του.

Η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Καραμεταξά, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, ένας καταξιωμένος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με την εμπειρία και τη γνώση του. Στα 48 του χρόνια (24/05/1976), διαθέτει μακρά εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Νάουσα, Ατρόμητος Αθηνών, Εργοτέλης, ΟΦ Ιεράπετρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ως προπονητής, διακρίθηκε για το έργο του στον Αχιλλέα Νάουσας, όπου υπήρξε τόσο παίκτης όσο και προπονητής για έξι χρόνια, αλλά και στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και θεωρείται ένας ανερχόμενος προπονητής που υπόσχεται πολλά στο χώρο των ακαδημιών.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Καραμεταξά στην οικογένεια του ΓΑΣ Κοπανού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ρόλο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P