Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μάναλης ξανά και η Κηφισιά συνεχίζει στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας! (vids)

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση για την Κηφισιά επί της Λαμίας, με την ομάδα της Αττικής να συνεχίζει στους “16” του θεσμού.

Η πρόκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, με την Κηφισιά να αγωνίζεται στη Super League 2 και τη Λαμία στη Super League 1. Αυτή η διαφορά τονίζει ακόμα περισσότερο τη νίκη των Βορείων Προαστίων, αφού η Κηφισιά κατάφερε να επιβληθεί επί μιας ομάδας ανώτερης κατηγορίας.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, δείχνοντας ότι δεν φοβήθηκε το γεγονός πως η Λαμία είναι μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Η Κηφισιά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ που χρειαζόταν από την άσπρη βούλα στο 80ό λεπτό, με τον Μάναλη να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε ο Τετέ.

Η Λαμία, αν και ανήκει στη Super League 1, δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών, με εμφανή αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Ρατόν, έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά της να ανατρέψει το σκορ.

Αυτή η επιτυχία της Κηφισιάς δείχνει ότι οι διαφορές ανάμεσα στις κατηγορίες, παρόλο που υπάρχουν, δεν είναι ανυπέρβλητες, ειδικά σε διοργανώσεις όπως το Κύπελλο Ελλάδος, όπου οι εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο. Το σύνολο του Λέτο έδειξε μεγάλη αγωνιστική ωριμότητα και έφτασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους «16» της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή αγωνιστική του εξέλιξη.

Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία και για τη δυναμική της Κηφισιάς, η οποία δείχνει πως μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες ανώτερης κατηγορίας, ενώ δίνει και σημαντική ψυχολογική ώθηση ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συνθέσεις

Κηφισιά (Σεμπαστιάν Λέτο): Ξενόπουλος, Μαζουλουξής, Σόουζα, Σωτηράκος, Έμπο, Παυλάκης (64′ Σολόα), Σμπώκος (64′ Σιμόν), Σιλά, Παντελίδης (82′ Μίλερ), Κυριόπουλος (64′ Τετέ), Μάναλης

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Αντράντε, Σαραμαντάς, Σάντμπεργκ (46′ Ραντόνια), Μπίκοφ (61′ Νούνιες), Δοϊρανλής (61′ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Σιμόνι, Ενρίκεζ (75′ Γκουιντό)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P