Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, πάλεψε επί ίσοις όροις η Νέα Ιωνία

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μια κατηγορία, ο Πανιώνιος όμως χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει τη Νέα Ιωνία.

Έπειτα από την κανονική διάρκεια και την παράταση χωρίς τέρματα, με τον Κολοβό να αστοχεί σε πέναλτι στο 108′, το ματς οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Εκεί ο Γιαννακόπουλος ήταν πρωταγωνιστής με τρεις αποκρούσεις, στέλνοντας τον Ιστορικό στους “16”.

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πολύ σκληρό ντέρμπι, ο Πανιώνιος κατάφερε να νικήσει στα πέναλτι τη Νέα Ιωνία (0-0 καν. διάρκεια, 2-1 πεν.) και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο 108΄, ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Κολοβός αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στα πέναλτι, οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα νευρικοί και άστοχοι, με αυτούς της νέας Ιωνίας να αστοχούν σε τέσσερα από τα πέντε και τον Πανιώνιο να επικρατεί με 2-1.

H διαδικασία των πέναλτι :

Αντωνόπουλος, δοκάρι
Γεμιστός 0-1
Αλέμης, απέκρουσε Γιαννακόπουλος
Φελίσιο 0-2
Καλλιτσουνάκης 1-2
Βενάρδος, δοκάρι
Τζάκσον, άουτ
Κολοβός, απέκρουσε Ντροστ
Πλατέλλας, απέκρουσε Γιαννακόπουλου

Συνθέσεις

Νέα Ιωνία (Ισίδωρος Σταυριανός) : Γκλώτσος (91′ Ντροστ), Μουστάκης (60′ Κουκοβίνης), Χατζηγεωργίου (77′ Κατσούλης), Παπαϊωάννου (91′ Τσούμπας), Αλέμης, Καλλιτσουνάκης, Τζαμάι, Πίσσας (60′ Αντωνόπουλος), Φλώκος (91′ Τζάκσον), Πλατέλλας, Λαμπίρης.

Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης) : Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότσι, Στούπης (71′ Φελίσιο), Γροντής (103′ Διονέλλης), Πιερτζάκομι (95′ Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ, Μπουρλάκης (56′ Κολοβός), Γεμιστός, Γκίνη (56′ Βενάρδος), Χρούστινετς (103′ Ζούλιας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P