Κατηγορίες

Ακούραστος, ακάματος, ασταμάτητος : Αυτός είναι ο Γιώργος Κασαπίδης!

Αλήθεια, πόσοι είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμη στα 50 τους;

Αρκετοί θα μου πείτε, μιας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφορά τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο. Πόσοι όμως από αυτούς είναι στην Ημαθία; Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Μετά τον Δημήτρη Τσιούχα της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, που διανύει πλέον το 61ο έτος της ηλικίας του, ακολουθεί ο Γιώργος Κασαπίδης, που τον περασμένο Απρίλιο έκλεισε τα 50.

Κι όμως, αμφότεροι συνεχίζουν αδιάκοπα, με τον Ναουσαίο πορτιέρο να ανακοινώνεται σήμερα και επίσημα από τον Ολυμπιακό Νάουσας, όπου θα έχει διπλό ρόλο, καθώς αναλαμβάνει και την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που θα αγωνιστεί για 34η σεζόν (!), έβγαλε το πρώτο του δελτίο στο παιδικό τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας και έκτοτε μετρά πάνω από 800 συμμετοχές με Αναγέννηση Κολινδρού, Αετό Σκύδρας, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΕ Αμπελοκήπων, Καστοριά, Λευκάδια, Κεραυνό Επισκοπής, Ολυμπιακό Νάουσας, Δόξα Νάουσας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Χαρίεσσας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΓΑΣ Κοπανού, Αστέρα Τριποτάμου και Λευκάδια.

Μαζί του στους “ερυθρόλευκους” θα αγωνίζεται και ο Χρήστος Βασιλείου, ο 17χρονος (15/01/2007) μέσος που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αχιλλέα Νάουσας (12 συμμετοχές, ένα γκολ) και πριν στην Α κατηγορία με τον ΦΑΣ Νάουσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P