Κατηγορίες
Super League 2

“Τρελό” ματς στο Σεραφίδειο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! (vids)

Με μια ματσάρα ξεκίνησε η 2η αγωνιστική της Super League 2!

Στο Σεραφίδειο, η ΑΕΚ Β υποδέχτηκε την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα, επιφυλάσσοντας μάλιστα ένα γκραν γκινιόλ φινάλε.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, που στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός από το Αιγάλεω, έβαλε πολύ δύσκολα στους “κιτρινόμαυρους”, που προέρχονταν από το εκτός έδρας διπλό επί της Παναχαϊκής.

Το φιλμ

Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ρουκουνάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαυριάς (0-1).

Η αριθμητική υπεροχή στο παιχνίδι άλλαξε από νωρίς και συγκεκριμένα στο 36′, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαϊδανός από πλευράς Ηλιούπολης.

Η ΑΕΚ Β ανέβασε στροφές, είχε δοκάρι στο 59′ με τον Ρουκουνάκη και τέσσερα λεπτά μετά, η πίεση της καρποφώρησε, καθώς ο Κάτσικας χρίστηκε σκόρερ για το 1-1 της Ένωσης.

Στο 75′ ήταν η σειρά της ΑΕΚ Β να μείνει με δέκα παίκτες, καθώς ο Μανίσα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όλα τα λεφτά ήταν οι καθυστερήσεις του ματς! Στο 90+1′ ο Αλεξόπουλος έγραψε το 1-2 και έδειξε πως η Ηλιούπολη ήταν κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα όμως στο 90+6′ ο Θεοδωρίδης “λύτρωσε” την ομάδα του, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις

ΑΕΚ B (Νίκος Κούστας) : Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (89′ Βαλκάνης), Ρουκουνάκης, Μαρούτσης (59′ Άνθης), Νίνο (46′ λ.τ. Κοντονίκος), Σόσα (59′ Λεφράνκ), Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης

Ηλιούπολη (Σάκης Παπαβασιλείου) : Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης (90’+5′ Πατάπης), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς (46′ Σερπέζης), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (90′ Ενομό), Μάνος (65′ Μπαλογιάννης), Μαυριάς (65′ Αλεξόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P