Κατηγορίες
Διάφορα

Δεν είναι είδηση από το Τέξας αλλά από τον Άλιμο : Συνελήφθη 14χρονος γιατί δέχτηκε παρατήρηση από καθηγήτρια για το κινητό και την απείλησε (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή μαθητή Γυμνασίου σημειώθηκε σε σχολείο στον Άλιμο την Τετάρτη.

Όλα συνέβησαν όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή για τη χρήση κινητού, πηγαίνοντάς τον στη διευθύντρια του σχολείου.

Ο 14χρονος μαθητής της Β γυμνασίου απάντησε «θα σου σπάσω τα μούτρα» και φεύγοντας από το γραφείο του διευθυντή, έσπασε ένα κάδρο.

Υποβλήθηκε μήνυση, με αποτέλεσμα ο 14χρονος και ο πατέρας του να συλληφθούν για απειλή, φθορά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αντίστοιχα.

Ο εισαγγελέας διέταξε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο πατέρας ενός μαθητή στο σχολείο είπε στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα»:

«Το παιδί είχε το κινητό στην τσέπη του. Η εκπαιδευτικός πήγε να του το τραβήξει, απ ότι συζητιέται στο σχολείο, εκείνο αντέδρασε, την έβρισε, την απείλησε. Εκείνη είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία. Ο μαθητής, ο οποίος κανονιά θα έπρεπε να φοιτά στη Γ Γυμνασίου ενώ είναι στη Β, αντέδρασε πολύ έντονα και μπαίνοντας στον κλειστό χώρο του σχολείου, γιατί αυτό έγινες στο προαύλιο χτύπησε με τα χέρια του έναν πίνακα και έσπασε το τζάμι που το προστάτευε. Όλα αυτά συνεχίστηκαν και με διαπληκτισμούς και μέσα στο γραφείο του Διευθυντή. Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η ΕΛ.ΑΣ για τα περαιτέρω. Στο σχολείο όμως παρουσιάζονται συνέχεια περιβλήματα από πέρσι. Συνδέονται με τα περιστατικά βίας ανηλίκων που έχουν υπάρξει στην περυσινή χρονιά στην Άλιμο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P