Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έφυγε” από τη ζωή στα 46 του ο Φαμπιάν Καμπαγιέρο, είχε παίξει στην Παναχαϊκή το 2008 (vid)

Θλίψη στο ποδόσφαιρο της Παραγουάης έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Φαμπιάν Καμπαγιέρο, άλλοτε ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και της Άρσεναλ.

Ο γεννημένoς στην Αργεντινή στράικερ έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου πως έχασε τη ζωή του μόλις σε ηλικία 46 ετών, με τις πληροφορίες από την πατρίδα του να αναφέρουν πως ο επονομαζόμενος κι ως «Τάισον» κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου σάλας με τους φίλους του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Καμπαγιέρο ξεκίνησε με μεγάλη προοπτική την καριέρα του αφού τη σεζόν 1998-99 έγινε παίκτης της Άρσεναλ, με την οποία κατέγραψε συνολικά τρεις συμμετοχές, μία εκ των οποίων στην Premier League κόντρα στη Μίντλεσμπρο. Οι Κανονιέρηδες δεν ξέχασαν τον πρώην παίκτη τους παρά το πολύ σύντομο διάστημα της παρουσίας του και ευχήθηκαν συλλυπητήρια μέσω του επίσημου λογαριασμού τους:

Αποκορύφωμα στη σταδιοδρομία του ήταν αναμφίβολα η σκωτσέζικη Νταντί, στην οποία έπαιξε για πέντε σεζόν από το 2000 ως το 2005 και μέτρησε 147 παιχνίδια με απολογισμό 22 τέρματα. Έκτοτε περιπλανήθηκε σε πολλές γωνιές του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα αφού το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε στην Παναχαϊκή.

Με τους Αχαιούς αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ, αυτό απέναντι στο Αιγάλεω στη νίκη της Παναχαϊκής με 3-0 μέσα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Δείτε το γκολ που δημοσίευσε το gazzetta.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P