Κατηγορίες
Super League 2

“Άσφαιροι” Αιγάλεω και Κηφισιά (HIGHLIGHTS και δηλώσεις προπονητών)

Καμία ομάδα στον 2o όμιλο της Super League 2 δεν έχει καταφέρει το απόλυτο. Το 0-0 μεταξύ Αιγάλεω και Κηφισιάς άφησε τις δύο ομάδες, μαζί με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ Β, να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο 2ος όμιλος της Super League 2 φαίνεται ανταγωνιστικός από νωρίς, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη “λευκή” ισοπαλία του Αιγάλεω με την Κηφισιά στη 2η αγωνιστική. Ενώ στον βόρειο όμιλο οι ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες, στον νότο δεν υπάρχει ομάδα που να το έχει επιτύχει. Οι τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή είναι οι δύο αντίπαλοι στο “Μαυροθαλασσίτης”, η ΑΕΚ Β και ο Πανιώνιος.

Το φιλμ

Το Αιγάλεω είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο τρανζίσιον, δείχνοντας πρόθεση να μη ρισκάρει. Ο Νικόλι ήταν η κύρια απειλή σε ανοιχτούς χώρους.

Από τα πόδια του προήλθαν οι δύο μεταβιβάσεις σε Δαβιώτη και Μπάμπη στο 26′ και το 45+1′, οι οποίοι όμως σούταραν ψηλά, σε καταστάσεις, πάντως, που δεν αναγνωρίζονται ως expected goals.

Το Αιγάλεω ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκονσάλβες στο 47′, πάντως ο αμυντικής της Κηφισιάς δεν φαίνεται να κάνει επαφή με αυτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πιο καθαρή ευκαιρία του παιχνιδιού, στο 60′, με τον Κυρίτση να αποκρούει το εξ επαφής πλασέ του Σπίνου.

Το Αιγάλεω “απάντησε” με τις αλλαγές του, Τσουλάκο και Καρβούνη, να συνεργάζονται και τον δεύτερο να χάνει καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ στο 80′.

Τελευταία καλή στιγμή, το σουτ του Μίλερ στις καθυστερήσεις, που έφυγε εκτός εστίας.

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Καραμπάς (71′ Καρβούνης), Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (83′ Δρίτσας), Νίκολλι (71′ Τσούκαλος).

Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Νικοπολίδης, Σόουζα, Παντελίδης (54′ Τετέι), Εμπό (87′ Κωνσταντακόπουλος), Μάρτινς, Κυριόπουλος (63′ Μιούλερ), Σωτηράκος, Ντίαζ, Μάναλης, Σπίνος, Σόουζα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P