Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Super League 2

Μεγάλη νίκη με Αυλωνίτη για τον Πανιώνιο (vid)

Μια πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, την πρώτη στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη επικράτησε με 1-0 των Χανίων και έφτασε τους 4 βαθμούς, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον Asteras Aktor B. Από την άλλη, οι Κρητικοί γνώρισαν τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς, σε ένα μάλλον απροσδόκητο ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς υπάρχει αισιοδοξία για διάκριση τη φετινή χρονιά.

Το “χρυσό” τέρμα για τον Πανιώνιο πέτυχε ο Τάσος Αυλωνίτης με τακουνάκι στο πρώτο ημίχρονο, με τους περίπου 3000 φιλάθλους της ομάδας να χειροκροτούν θερμά στο φινάλε.

Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει στο 21′. Μετά από κόρνερ και επαφή του Χρούστινετς, η μπάλα φτάνει στον Αυλωνίτη ο οποίος από κοντά με τακουνάκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Χανιά από το 30’ και μετά τα Χανιά πήραν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες, με τον Γιαννακόπουλο όποτε χρειάστηκε να είναι εκεί!

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε ξανά καλύτερα στο ματς και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κρατούσε το υπέρ του σκορ.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58’ Νιγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάδος (58’ Στούπης), Φελίσιο (77′ λ.τ. Διονέλλης), Πιερτζιάκομι (77′ Γεμιστός)

ΠΑΕ Χανιά (Δημήτρης Σπανός) : Σαφαρίκας, Μουνάφο (25’ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66’ Κόλα), Τσέλιος (79’ Παχής), Μανουσάκης (66’ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79’ Λιάτσος(, Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής

*φωτ. panionianea

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P